Kereskedelem

Kereskedelmi részlegünkben a fő tevékenységünk igazodóan az asztalos, az ács és a könnyűszerkezetes kivitelezők alapanyag igény ellátását kívánjuk megoldani.

Építő- és asztalos-fűrészárut, orosz, ukrán és lett importból közvetlenül szerezzük be és saját szárítókamráinkban oldjuk meg a szakszerű szárítást. A családi kivitelezőknek a megvásárolt anyagot igény szerint részlegesen feldolgozzuk (láng és gomba mentesítés, gyalulás, méretre szabás, csiszolás, profilozás). Folyamatos az ellátásunk gyalult termékekből (lambéria, hajópadló, rönkház elem). A kerítésépítők kiváló kültéri tulajdonságokkal rendelkező akác kerítés elemekből választhatnak. Lapszabászatunkon igény esetén méretre vágjuk és élzárózzuk a laplemez árukat (laminált bútorlapot, furnéros lapokat, rétegelt lemezeket, táblásított biolapokat, OSB lapokat). Könnyűszerkezetes építéshez biztosítjuk a gipszkartont, a szigetelőanyagot valamint a profilelemeket.

Talán a legfontosabb, hogy a kollégáink szakszerű tanácsadással, méretjegyzék készítéssel segítik a vásárlók döntését. Úgy gondoljuk, hogy alapvetően ennek köszönhető, a sok a visszatérő, elégedett vevő..
Elismeréseink

Építőipari
Nívódíj
Oklevél


Patricius Borház, 2008

Europa
Nostra
Díj


Mád Zsinagóga, 2007

Építőipari
Nívódíj
Díj


Sárospataki Rákóczi Vár, 2006

Pro
Architectura
Díj


Miskolci Deszkatemplom, 2000

Tanúsítványaink

ISO 9001 és 14001
Tanúsítvány

Minőség- és Környezetközpontú Irányítási Rendszer

CE
Minősítés

68 és 88 mm–es Eurofalcos nyilászáró rendszerekre