Épületasztalos termékgyártás és kivitelezés

Természetesen az épületasztalos kivitelezés fő termékei az ajtók és ablakok.

Munkáink egyedi jellegéből eredően egyszer a műemléki-forma és -keresztmetszetek, egyszer hőszigetelés, egyszer az alkalmazott alapanyagok máskor a felületkezelési sajátosságok majd a speciális vasalatok vagy a különleges üvegezés határozzák meg a végrehajtandó feladat részleteit.  Mindig arra törekszünk, hogy haladjunk a kor technológiai vívmányaival, de nagyon fontos, hogy vigyázzunk a múlt értékeire is.A 68-as rendszerű normál hőszigetelő nyílászárók után készek vagyunk az extra 78-as és a prémium 88-as keresztmetszetű szerkezetek gyártására is. A felületkezelés kiemelt fontosságú a fanyílászárók esetében, különösen az UV sugárzás erősödésével.

A legmodernebb 4 rétegű vastag-lazúr rendszert magasnyomású szórógéppel elszívó kabin előtt visszük fel festőműhelyünkben a felületekre. A hőszigetelő üvegezés igény szerint választható két- vagy háromrétegű kivitelben, illetve kielégítünk speciális igényeket is (pl. Napfény védelem, hangszigetelés, UV állékonyság, betörés védelem elleni technológiák). Az ablakokon és ajtókon kívül sok minden lehet még fából ami az épólet asztalos munka része, melynek teljeskörű kivitelezését szintén vállaljuk. ( – A lista nem teljes – pl.:kültéren: előtetők, kerítések, kiugró tetőelemek, pergolák, pagodák, teraszok, zsalugáterek. fal és teraszburkolatok. Beltéren : padlók, lépcsők, fafödémek. falburkolatok)

Minden termékkategória más és más sajátossággal állítja szembe a megbízót és a kivitelezőt egyaránt. Célunk mindig, hogy a szakmai követelmények betartása mellett teljesítsük megbízóink igényeit és a végtermékkel elérjük elégedettségüket.

.

Elismeréseink

Építőipari
Nívódíj
Oklevél


Patricius Borház, 2008

Europa
Nostra
Díj


Mád Zsinagóga, 2007

Építőipari
Nívódíj
Díj


Sárospataki Rákóczi Vár, 2006

Pro
Architectura
Díj


Miskolci Deszkatemplom, 2000

Tanúsítványaink

ISO 9001 és 14001
Tanúsítvány

Minőség- és Környezetközpontú Irányítási Rendszer

CE
Minősítés

68 és 88 mm–es Eurofalcos nyilászáró rendszerekre