Bemutatkozás

A Majoros és Társa Faipari Kft-t 1992-ben, egy öreg gazdasági épületből indítottuk útjára. A folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően mára a régió egyik piacvezetőjeként, modern környezetben, , az épület- és bútorasztalos termékek és szolgáltatások széles választékát kínáljuk megrendelőinknek.

Faipari gépparkunk többek között nagy teljesítményű marókkal, kontaktcsiszolóval, lapszabászgéppel, tömbösítő és táblásító présekkel,famegmunkáló CNC-vel rendelkezik.

A hagyomány, a modernség és természetesség ötvözésében hiszünk, így a legmagasabb minőség mellett a környezetvédelmi tényezőket is mindig figyelembe vesszük. Büszkék vagyunk fiatal, rugalmas és tapasztalt szakmunkás és vezető csapatunkra, akik megrendelőink szinte minden elképzelését meg tudják valósítani.

Minden munkát kihívásként kezelünk, tekintet nélkül a feladat nagyságára: szívesen vállalunk kisebb munkákat, de nem ijedünk meg a “nagy falatokatól”, a speciális igényektől sem. Minden esetben felelősséget vállalunk az ár, a minőség és a határidő betartásáért. Célunk, hogy megrendelőink kivétel nélkül úgy érezzék, többet kaptak, mint gondolták volna.

SZERETETTEL VÁRJUK ÉRDEKLŐDÉSÉT.
AZ AJTÓNK MINDIG NYITVA ÁLL ÖN ELŐTT.

Majoros Bertalan
Ügyvezető ig.

.


Elismeréseink

Építőipari
Nívódíj
Oklevél


Patricius Borház, 2008

Europa
Nostra
Díj


Mád Zsinagóga, 2007

Építőipari
Nívódíj
Díj


Sárospataki Rákóczi Vár, 2006

Pro
Architectura
Díj


Miskolci Deszkatemplom, 2000

Tanúsítványaink

ISO 9001 és 14001
Tanúsítvány

Minőség- és Környezetközpontú Irányítási Rendszer

CE
Minősítés

68 és 88 mm–es Eurofalcos nyilászáró rendszerekre